Universitatea “Petre Andrei” din Iasi organizeaza Forumul Dezvoltarii Profesionale si Antreprenoriale 2009

univ petre andrei.jpgUniversitatea “Petre Andrei” din Iasi implementeaza in perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011, in Regiunea NordEst, proiectul strategic “Cooperare Regionala pentru Excelenta Antreprenoriala” (CREA). Finantarea este asigurata din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

In cadrul acestui proiect, la Iasi are loc in perioada 20-21 noiembrie Forumul Dezvoltarii Profesionale si Antreprenoriale 2009. Evenimentul se va desfasura la sediul central al Universitatii “Petre Andrei” din Iasi, str. Ghica Voda nr. 13.

Invitat special va fi B.A., M.Sc. Alan Milson, coordonator al Departamentului Serviciilor Educationale din Regiunea North Ayrshire (Marea Britanie), profesor asociat Universitatea “Petre Andrei” din Iasi.

Dupa cum afirma conf.univ.dr. Tudor Pitulac, Manager proiect CREA, Forumul se adreseaza furnizorilor de formare profesionala, reprezentantilor comunitatii de afaceri si autoritatilor publice din regiunile NordEst, NordVEst, Centru si SudEst. Evenimentul isi propune realizarea unei analize a programelor de formare profesionala din regiunile amintite si reprezinta o oportunitate de a dezvolta noi parteneriate interegionale.

Obiectivul general al proiectului CREA il reprezinta promovarea unei atitudini pozitive fata de antreprenoriat prin dezvoltarea activitatilor de imbunatatire, sprijin si sustinere a capitalului uman, a competentelor manageriale si antreprenoriale din Regiunea de NordEst. Proiectul vizeaza cresterea competitivitatii, performantei si profitabilitatii prin implementarea de activitati de sprijin, ghidare, consultanta si activitati de formare profesionala noi, inovative, pentru intreprinzatori. O dimensiune importanta a proiectului este legata de crearea si consolidarea de noi afaceri in Regiunea NordEst si derularea de activitati inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale.

Aici puteti descarca agenda evenimentului