Concurs International de creatie plastica organizat de Scoala de Arte si Meserii “Mihai Eminescu” Banesti

Scoala de Arte si Meserii “Mihai Eminescu” Banesti, Scoala cu Clasele I – VIII Stroiesti si Scoala cu Clasele I – VIII Plopeni, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Suceava si Palatul Copiilor Suceava, organizeaza Concursul International de creatie plastica “Copilarie, lumea mea de vis”, editia I, pe 1 iunie.

Concursul are ca tema principala jucariile si jocurile copilariei si se desfasoara pe doua sectiuni: I. desene realizate in tehnici diferite (creioane colorate, creion negru, acuarele, tempera, guaşe); II. jucarii realizate de copii (animale, insecte, pasari, papusi), confectionate din materiale diverse (hartie, materiale textile, lemn, ceramica , margele, paiete).

La concurs pot participa prescolari si elevi din clasele I – IV si V – VIII. Se vor acorda premiile I, II, III si mentiuni la fiecare sectiune pentru fiecare nivel de grupa/clasa precum si diplome de participare copiilor/elevilor participanti si cadrelor didactice indrumatoare. Un cadru didactic poate participa la ambele sectiuni, taxa de participare fiind de 10 lei. Aceasta include cheltuieli pentru tiparirea diplomelor, organizarea expozitiei. Un cadru didactic poate participa cu 4 lucrari la sectiunea I si/sau 4 jucarii la sectiunea II.

Protocolul de colaborare, in dublu exemplar, lucrarile copiilor, fisa de inscriere tehnoredactata , taxa de participare si plicul autoadresat si timbrat se vor trimite pana la data de 24 mai 2010 (data postei), pe adresele : Prescolari – Badelita Stefania Rita – Scoala cu Clasele I – VIII Stroiesti, com. Stroiesti, jud. Suceava, cod 727500; Invatamant primar – Mihai Onuta Lacramioara – Scoala cu Clasele I – VIII Plopeni, jud. Suceava, cod 727477, Invatamant gimnazial – Baltariu Mihaela Petronela – Scoala de Arte si Meserii “Mihai Eminescu”, loc. Banesti, com. Fantanele, jud. Suceava, cod 727231, cu mentiunea pentru concursul “Copilarie, lumea mea de vis”.