Târgul Educaţiei Universitare a avut loc la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad

rector uvvg arad.jpgUniversitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad şi-a prezentat, vineri, în faţa potenţialilor studenţi oferta academică pentru anul şcolar 2010-2011, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Târgului Educaţiei Universitare.

”În conceperea şi organizarea târgului am ţinut seama de evoluţia universităţii de-a lungul celor douăzeci de ani de existenţă, motiv pentru care am prezentat o istorie universităţii de la înfiinţare şi până în prezent”, a declarat pentru AGERPRES, prof.univ.dr. Aurel Ardelean, Rectorul UVVG Arad.

Fiecare facultate şi departament din cadrul Universităţii au fost prezente cu standuri proprii, unde sunt prezentate atât date despre activitatea specifică, cât şi despre facilităţile pe care le vor avea viitorii studenţi care vor alege să urmeze studiile universitare în acest institut de învăţământ superior.


”Nu în ultimul rând am dorit să facem cunoscut faptul că UVVG este poziţionată pe locul al VII-le la nivel naţional, în ceea ce priveşte îndelinirea standardelor impuse de ARACIS, instituţie ce a acordat universităţii noastre calificativul de Grad de încredere Ridicat”, a mai adăugat prof.univ.dr.Aurel Ardelean, Rectorul UVVG Arad. Târgul a fost vizitat de aproximativ 1.500 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a ale liceelor din municipiul şi judeţul Arad, dar şi din judeţe limitrofe. AGERPRES