Fonduri europene pentru Liceul Teoretic C.A. Rosetti din Bucureşti

lic rosseti buc.jpgLiceul Teoretic C.A. Rosetti din Bucureşti va putea beneficia din acest an de lucrări în valoare totală de 9.435.112,86 lei din fonduri europene, graţie unui proiect al administraţiei locale sector 2, care cuprinde reabilitarea termică a clădirii, montarea unei surse de energie regenerabilă, construirea unei noi săli de sport şi dotarea educaţională cu tehnică performantă.

Primăria Sectorului 2 a semnat, marţi, ordinul de începere al proiectării tehnice pentru realizarea ‘Reabilitării, modernizării, dezvoltării şi echipării infrastructurii educaţionale preunivesitare a Liceului Teoretic C. A. Rosetti.


Primăria sectorului 2 a mai realizat, pentru atragerea de resurse financiare din fonduri europene în vederea demarării proiectelor de investiţii, alte 16 proiecte noi, în valoare totală de 316.300 milioane de lei (3163 miliarde de lei vechi). Din această sumă se vor putea realiza alte noi investiţii de infrastructură rutieră – 105,2 milioane de lei, infrastructură educaţională – 115,8 milioane de lei, mediu şi zone verzi – 56,2 milioane de lei, siguranţa cetăţeanului – 10,3 milioane de lei, social – 27,1 milioane de lei, construcţia de noi parcări – 1,7 milioane de lei. AGERPRES