Simpozion ştiinţific al studenţilor de la USAMV Iaşi, cu premii în bani

usamv_iasi.jpgUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi îşi premiază studenţii pentru activitatea de cercetare ştiinţifică.

Pe 21 mai, cu începere de la ora 10.00, în Aula Magna “Haralamb Vasiliu” are avea loc Simpozionul ştiinţific studenţesc anual, manifestare la care participă studenţii din ciclul întâi – licenţă, masteranzii precum şi doctoranzii, cu peste 75 de comunicări ştiinţifice.

Participarea tinerilor care studiază la USAMV este ridicată, pe măsura activităţii desfăşurate în cadrul cercurilor ştiiţifice studenţeşti pe parcusul anului universitar, dar şi datorită premiilor care vor fi acordate.

Astfel, după ce lucrările vor fi prezentate şi jurizate, studenţilor desemnaţi câştigători li se vor acorda premii în bani. Pentru premiul înâi sunt alocaţi 240 lei, pentru locul doi premiul este în valoare de 190 lei, premiul trei are o valoare de 140 lei, iar pentru cei care vor obţine menţiune sunt alocaţi 120 lei. Manifestarea a devenit deja tradiţie şi an de an atrage tot mai mulţi participanţi.