Portal de informaţii în timp real – proiect unic în sistemul educaţional românesc din Iaşi

iasuluniversitar.jpgReprezentanţii Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi intenţionează să lanseze un proiect unic în sistemul educaţional românesc, respectiv portalul de informaţii “în timp real” despre educaţia din România, www.iasuluniversitar.ro, axat pe învăţământul superior şi care promovează dinamic evenimentele organizate de sau în care sunt implicate universităţile din municipiul reşedinţă de judeţ.

Rectorul universităţii, prof.univ.dr. Doru Tompea, a declarat că portalul www.iasuluniversitar.ro conţine informaţii relevante despre universităţile din Iaşi şi alte instituţii cu rol decizional în domeniul educaţiei, ştiri despre evenimentele pe care acestea le organizează sau în care sunt implicate, comunicate de presă, anunţuri, precum şi articole preluate, cu respectarea deontologiei profesionale, din mass-media locale şi centrale.

“Portalul va respecta valori jurnalistice fundamentale precum acurateţea informaţiei, respectarea sursei şi ghidarea după interesul public şi este o iniţiativă media implementată de jurnalişti ieşeni cu experienţă şi susţinută de Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi. Sperăm ca liceenii, studenţii, masteranzii, cadrele didactice şi cercetătorii să găsească în www.iasuluniversitar.ro un partener solid şi responsabil în demersul de perfecţionare individuală prin educaţie”, a explicat prof.univ.dr. Doru Tompea. AGERPRES