Studenţi se pot înscrie în AIESEC

aiesec.jpgAIESEC Bucureşti, parte a celei mai mari organizaţii internaţionale conduse de tineri, organizează un internship de dezvoltare profesională şi personală, potrivit site-ului Universităţii Bucureşti. Internshipul de dezvoltare presupune colaborarea cu ONG-uri, fundaţii şi institute culturale, iar tinerii se pot implica în proiecte sociale care au teme precum drepturile copilului, probleme de mediu sau educaţie.

Internshipul pe care îl promovează AIESEC Bucureşti este menit să le aducă tinerilor un plus de experienţă profesională şi personală, care poate fi deosebit de utilă pentru o viitoare carieră. În cadrului acestui program, tinerii pot opta pentru un internship într-una din cele 107 de ţări şi teritorii în care este prezent AIESEC.

“Pe lângă faptul că experienţa oferită este unică, în spatele acumulării unor atuuri profesionale se ascund adevăratele plăceri ale unei noi provocări: distracţie, prieteni noi, o cultura diferită, locuri noi menite să îi ajute pe tinerii participanti să se regăsească şi să le testeze limitele. Mai mult decât atât, este o oportunitate de autocunoaştere, de regăsire şi de dezvoltare personală pe care doar cei cu adevărat motivaţi vor reuşi să o experimenteze”, susţin organizatorii. AGERPRES