Bosch lansează campaniile lunii decembrie în magazinele Dedeman şi OBI

bosch_logo.jpgLuna decembrie a anului 2010 aduce noile campanii promoţionale pentru clienţii fideli Bosch.
La Dedeman debutează campania “IXO Vino. De sărbători, oferă un cadou adevărat!”, iar magazinele OBI şi Asociaţia Română de Reciclare ROREC premiază pasiunea pentru bricolat şi reciclat a românilor.

Romanii sunt mari iubitori de vin, motiv pentru care, în luna decembrie, Bosch şi Dedeman vin în întâmpinarea clienţilor dându-le posibilitatea de a oferi celor dragi un cadou inedit de sărbători: IXO Vino, oşurubelniţă Bosch cu acumulator, însoţită de un tirbuşon şi o cutie de lemn, accesorii utile oricărei sticle de vin. Astfel, clienţii Dedeman pot cumpăra celor dragi un cadou unic, care sigur îi va bucura de sărbători. Preţul de vânzare este de 229 RON.

Cea de-a doua campanie lansată de Bosch, “Reciclat + Bricolat = Premiat”, se va desfăşura în toate magazinele OBI, în perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2010.

Campania, desfăşurată în parteneriat cu lanţul de magazine OBI şi Asociaţia Română de Reciclare ROREC, premiază pasiunea pentru bricolat şi reciclat a românilor. Astfel, oricine aduce la unul din magazinele OBI o sculă electrică veche, indiferent de marcă, funcţională sau nu, şi cumpără una dintre cele 23 de scule electrice de meşterit Bosch participante la acţiune, va fi premiat, la alegere, cu un polizor unghiular, un ferăstrău vertical sau o maşină de găurit marca Bosch. Valoarea de piaţă a fiecărui premiu este de 249.9 RON cu TVA.