Studenţii pot participa la programul de antreprenoriat “Start! Business”

start business.jpgStudenţii cu vârste între 19 şi 26 de ani se pot înscrie la programul “Start! Business” organizat de Junior Achievement România, program care transformă tinerii în antreprenori. Potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei, câştigătorii vor putea participa la finala de la Madrid.

“Start! Business” este un program de educaţie antreprenorială destinat studenţilor de orice profil şi oferă experienţă unică de a dezvolta şi a pilota un produs sau serviciu în cadrul unei mini-companii cu clienţi şi operaţiuni reale, colaborând cu consultanţi voluntari din mediul de afaceri.

Participanţii dobândesc cunoştinţe şi abilităţi de administrare a unei afaceri, dar, cel mai important, beneficiază de o experienţă learning by doing prin care dezvoltă încrederea şi spiritul necesare reuşitei ca antreprenori. Programul este finanţat de către BCR în perioada 2009 – 2011. “Start! Business” a fost lansat în toamna anului 2009, ca o dezvoltare a programului de antreprenoriat pentru studenţi implementat de JA România la nivel naţional. Ediţia 2009 – 2010 a reunit peste 50 de echipe din 15 universităţi, coordonate de peste 25 de profesori şi 50 de consultanţi voluntari. Intrarea în competiţie se face prin înscrierea pe platforma www.companiaanului.ro. AGERPRES