O nouă colaborare între UPA Iaşi și revista “Sfera Politicii”

sfera_politicii.jpgStudenții de la Facultatea de Științe Politice și Administrative, din cadrul Universității “Petre Andrei” din Iași vor contribui la realizarea arhivei electronice a Revistei “Sfera Politicii”.
Proiectul va fi coordonat de Conf.univ.dr. Daniel Șandru și se va derula până în luna mai a acestui an și presupune realizarea variantelor electronice a primelor 77 de ediții ale revistei.

Acesta nu este primul proiect pe care UPA îl realizează împreună cu “Sfera Politicii”. Anul trecut, în noiembrie, Universitatea a organizat, împreună cu prestigioasa publicație, Conferința Națională “Mass-media și democrația în România postcomunistă”, la care au participat membri ai colectivului de redacție alături de directorul Stelian Tănase.

De asemenea, primul număr al revistei din acest an, care va cuprinde și dezbaterile prilejuite de Conferință, va fi editat cu sprijinul Facultății de Științe Politice și Administrative.
“Sfera Politicii” este cotată B+ de Consiliul Național al Cercetării Științifice din Invățământul Superior (CNCSIS) și indexată în bazele de date internaționale ale International Political Science Association, Central and Eastern European Online Library și Index Copernicus.