Studenții economişti de la UPA Iaşi s-au întâlnit cu reprezentanții International Business Academy

upa_cladire.jpgStudenții de la Facultatea de Economie din cadrul Universității “Petre Andrei” din Iași au avut ocazia să afle informații despre învățământul superior din Danemarca, la întâlnirea pe care au avut-o pe 18 martie cu reprezentantele International Business Academy, Clare Dorking și Ildiko Antal.

“Nu gândiți limitat, gândiți în stil mare, nu renunțați la visele voastre. Indiferent de perioada pentru care decideți să studiați în altă țară, această experiență vă va îmbogăți. Veți cunoaște alte culturi, oameni noi, veți avea mai multă încredere în voi și acest lucru va fi remarcat de viitorii voștri angajatori”, le-a spus studenților Clare Dorking.

După prezentarea instituției de învățământ daneze și dialogul pe care l-au avut cu studenții, cele două invitate au vizitat UPA și s-au întâlnit cu profesorii din conducerea Facultății de Economie. “Noi avem deja un parteneriat încheiat cu International Businesss Academy și sperăm să oferim, cât mai curând, posibilitatea studenților noștri de a studia la instituția parteneră, prin programul Erasmus”, a precizat Asist.drd. Sorina Postolea, de la Universitatea “Petre Andrei” din Iași.