“Şcoala DA”: şi tu îi poţi ajuta să meargă la şcoală!

Echipa ReCreativ vă invită să participaţi la “Şcoala DA”, un eveniment caritabil organizat în parteneriat cu fundaţia “Salvaţi Copiii” România, Filiala Iaşi. Spectacolul va avea loc în data de 31 mai, ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor Iasi, sala Gaudeamus. În cadrul evenimentului “Şcoala DA”, mai mulţi artişti îşi vor dedica talentul sprijinirii unei cauze caritabile – Şcoala Mobilă – concept dezvoltat de Arnoud Raskin şi implementat pentru prima oară în România de către Organizaţia “Salvaţi Copiii”, Filiala Iaşi.

Spectacolul va cuprinde momente artistice de dans şi muzică susţinute de invitaşii Otilia Berbeci, Festivo Band şi Dance Energy, continuând cu un concert al artistului Florin Chilian. Prezentatorul evenimentului va fi Mihai Sturzu, membru al formaţiei Hi-Q.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru copiii din zonele defavorizate ale orasului Iaşi, copii ce provin din familii sărace, care au abandonat şcoala, care prezintă risc de abandon şcolar sau care nu au fost niciodată la şcoală. Banii obtinuti în urma vânzării biletelor pentru acest spectacol caritabil vor fi donati în întregime proiectului Scoala Mobilă pentru:

– Materiale educaţionale (cretă, baloane, mingi, planşe educaţionale, obiecte de clovnerie, etc.);

– Gustări pentru copii;

– Rechizite pentru copii (ghiozdane, caiete, instrumente de scris);

– Îmbrăcăminte/încălţăminte pentru copii.

Pentru mai multe informatii accesati www.scoalada.com.