Universitatea “Gh. Zane” din Iaşi anunţă noile criterii de admitere

zane_studenti.jpgUniversitatea “Gh. Zane” din Iaşi a făcut publice criteriile de admitere pentru cele 280 de locuri pe care le scoate la concurs în anul universitar 2011 – 2012. Selecţia se va realiza pe baza analizei dosarelor de admitere, criteriul de admitere fiind media rezultată în urma cumulării mediei generale a şcolarităţii anilor de liceu cu media examenului de bacalaureat.

Perioada de înscriere începe pe 11 iulie 2011 şi se termină pe 30 septembrie 2011.

Viitori studenţi pot alege între cele 4 facultăţi ale Universităţii, respectiv: Facultatea de Marketing – acreditată şi cu o durată a anilor de studii de 3 ani, Facultatea de Management – autorizată şi cu durata studiilor de 3 ani, Facultatea de Administraţie Publică – autorizată şi cu studii de 3 ani sau Facultatea de Limbi Străine – autorizată şi cu durata studiilor tot de 3 ani.
Taxa pe care viitori studenţi trebuei să o achite pentru a se înscrie în concurs este 100 de lei, urmînd ca după admitere să plătească anual o taxă de şcolarizare de 1.700 lei.

Cei care aleg să se înscrie la cursurile Universităţii “Gh. Zane” se vor bucura de atuuri importante precum:

– promovarea examenului de licenţă la promoţiile de absolvenţi 2000 – 2010 în proporţie de 98%

– taxă de şcolarizare plătibilă în şapte rate lunare

– posibilităţi de cazare în cămine

– efectuarea practicii de specialitate la firme şi instituţii

– implicarea în studii de caz şi proiecte ale unor firme importante

– viitorul sediu al Universităţii aflat în construcţie.

Actele necesare pentru dosarul de înscriere sunt următoarele:

– cererea de înscriere completată (formularul este disponibil şi pe siteul Universităţii, la secţiunea formulare studenţi)

– diplomă de bacalaureat sau echivalentul acesteia, în original. Pentru absolvenţii promoţiei 2011 se va depune adeverinţa de absolvire a liceului şi de promovare a bacalaureatului, în care se precizează media generală de absolvire şi media generală de la bacalaureat. Candidaţii înscrişi la admitere la alte facultăţi vor depune o copie legalizată a diplomei de bacalaureat sau a adeverinţei, precum şi o copie a legitimaţiei de înscriere la cealaltă facultate

– copie de pe foaia matricolă (pentru absolvenţii de după promoţia 2002)

– certificat de naştere copie legalizată

– certificat de căsătorie sau documentul care atestă schimbarea numelui, în copie legalizată

– 3 fotografii color, tip buletin de identitate (3x4cm)

– Adeverinţă medicală tip, eliberată de cabinetele medicale şcolare sau dispensarul teritorial de care aparţin candidaţii

– Buletin sau carte de identitate copie.

Viitorii candidaţi care au nevoie de informaţii suplimentare pot lua legătura cu reprezentanţii Universităţii “Gh. Zane” la următoarele date de contact: telefon 0233.752.0232, 0232.232.100, fax 0232.233.752, e-mail secretariat@universitateazane.ro, universitateazane@gmail.com sau pe www.universitateazane.ro.