Curs de Manager Resurse Umane la Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi

upa_cladire.jpgDoriți să vă eficientizați activitatea compartimentului de resurse umane? Doriți ca legislația muncii să vă fie de mare ajutor în munca de zi cu zi? Doriți ca deciziile și toate actele din unitatea dvs. să fie protejate prin respectarea prevederilor legii? Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi vă invită să participați la cursul MANAGER DE RESURSE UMANE, curs autorizat C.N.F.P.A.

Dezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres. Cursul isi propune sa gaseasca cele mai eficinte modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei dvs. De asemenea, cursul se bazeaza pe dezbateri practice, prezentand cele mai noi abordari din domeniu.

Cursul MANAGER RESURSE UMANE include aspecte legate de rolul si importanta resurselor umane dintr-o organizatie, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, dezvoltarea lor profesionala, aspecte.

Cursul are un caracter practic, rezultat din experienta lectorilor, fiind centrat pe discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.

PREȚ: 1000 RON (scutit de plată TVA), achitat exclusiv prin contul bancar RO75UGBI0000572001776RON deschis la GARANTI BANK SA. Cursul poate fi achitat și în rate: 400 de RON la înscriere, 400 de RON al II lea weekend din agenda de desfășurare și 200 de RON până la ridicarea diplomei CNFPA. Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, UPA din Iași vă oferă gratuitate pentru a șasea persoană.

Documentele trebuie depuse la secretariatul programului din cadrul Universității Petre Andrei din Iași, etajul 11, sala 11.3 sau pot fi trimise scanate la adresa de email upa.mru@gmail.com. Persoană de contact: Marian Irimia, telefon: 0724 216 762, email: upa.mru@gmail.com

Data începerii cursului:

Seria I – 14 – 16 octombrie 2011, respectiv 21 – 23 octombrie 2011

Seria II – 11 – 13 noiembrie 2011, respectiv 18 – 20 noiembrie 2011