Premii de 3,5 milioane lei oferite de Primăria Sectorului 2 câştigătorilor concursului “Primăvara Şcolilor”

gala prim sect2.jpgElevii câştigători ai celei de-a X-a ediţii a concursului de educaţie ecologică “Primăvara Şcolilor” au primit sâmbătă premii în valoare de 3,5 milioane lei oferite de Primăria Sectorului 2 în cadrul etapei finale desfăşurate la Colegiul ‘Mihai Viteazul’.

Potrivit unui comunicat transmis de primăria de sector, maşini de curăţat pardoseala pentru unităţile de învăţământ cu săli de sport, laboratoare fonetice electronice pentru limbi străine, multifuncţionale laser color şi alb negru, calculatoare cu licenţe pentru sistemul de operare, copiatoare performante, aparate foto, camere video digitale, LCD-uri şi multe alte premii le-au fost oferite elevilor câştigători, fondurile provenind din bugetul instituţiei.

Programul de educaţie ecologică s-a bucurat de implicarea în proiectele ecologice a peste 5.200 elevi şi a 600 de cadre didactice de la 58 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din sectorul 2, cu toţii fiind impulsionaţi să-şi dovedească măiestria în conservarea şi protejarea mediului înconjurător.

Pentru anul următor, edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, a pregătit premii substanţiale ce constau tot în aparatură electronică de ultimă generaţie, în valoare de 6 milioane de lei, pentru elevii unităţilor de învăţământ care vor participa la ediţia a XI-a a concursului ecologic ‘Primăvara Şcolilor’, mai precizează sursa citată. AGERPRES