Elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale au fost premiaţi de ISJ Călăraşi

tudor-constantin.jpgElevii care au obţinut performanţe deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale şi profesorii care i-au îndrumat au fost premiaţi, marţi, de reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.

“Sunt 34 de merituoşi elevi care au primit împreună cu profesorii lor 32.000 lei. Cel mai mare premiu este de 2.000 lei, iar cel mai mic este 400 lei. (…) Am încercat în acest an să motivăm în mod deosebit elevii, dar şi profesorii care sunt convins că au folosit multe ore pentru ca elevii lor să vină cu premii de la olimpiade”, a declarat marţi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, prof. Constantin Tudor.

‘Această acţiune este a treia pe care am organizat-o la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar pentru anul viitor deja ne-am planificat un buget dublu care să permită premierea în două etape. În prima etapă îi vom premia pe câştigătorii primelor trei locuri la olimpiada judeţeană şi apoi bineînţeles pe toţi cei care vor pătrunde la nivel naţional şi internaţional’ a mai spus Constantin Tudor. La evenimentul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost prezent şi prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat. AGERPRES