În scop caritabil, studenţii USAMV Iaşi îşi colindă profesorii

usamviasi_camin.jpg“Puţin pentru tine, mult pentru alţii” este sloganul ales de Liga Studenţilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, care şi-a propus demararea unei campanii de ajutorare a copiilor aflaţi în dificultate. Astfel, aproximativ 100 de tineri, membrii ai organizaţiei studenţeşti au pus la punct un plan prin care să reuşească să-i ajute pe copiii din Centrul de zi “Sf. Arh. Mihail şi Gavril ” din Satul Crucea, comuna Lungani, declarată una din cele mai sărace zone ale judeţului .

“În aşteptarea Crăciunului să oferim din prea plinul nostru unor copii defavorizaţi. Împreună putem face ca urarea Crăciun Fericit! să aibă alt înţeles pentru ei. Să arătăm că ne pasă! Până pe 21 decembrie poti fi făcute donaţii în bani, jucării, rechizite şi alimente la sediul Ligii Studenţilor, cămin C2-demisol şi la Sala de Sport a USAMV Iaşi”, a declarat Andrei Mihai Gafencu, preşedintele Ligii USAMV Iaşi.

Luni, în Aula Magna a USAMV Iaşi, studenţii au dedicat tradiţionala “Serbare de Crăciun” copiilor defavorizaţi. Cu alte cuvinte, spectacolul organizat exclusiv de studenţi pentru profesorii din USAMV s-a finalizat cu o colectă de bani. “Fiecare dintre cei prezenţi la Serbarea de Crăciun organizată de noi va putea dona o sumă de bani pe care noi ne dorim să o folosim pentru a cumpăra alimente copiilor, acum în prag de Sărbători. Dacă totul va decurge conform planurilor noastre, joi, 22 decembrie ne vom deplasa la copii din Centrul de zi din satul Crucea”, a mai spus Andrei Gafecu.