Editura RAABE vine in sprijinul reformei din educatie

raabe_catalog.jpgPe locuri! Fiti gata! Start! Vedem noi din mers care este directia…

Cam asa a fost in septembrie startul noului an scolar 2011 – 2012. Si iata ca ne apropiem de primul hop: saptamana “Scoala altfel”. Fiecare cadru didactic trebuie sa gaseasca cele mai bune variante si solutii de aplicare a acestei noutati educationale si sa implementeze modelul ideal de organizare a activitatilor in cadrul programului.

“Copiilor nu le place scoala pentru ca iubesc libertatea” – iata o regula pe care o putem confirma din propria noastra experienta de fosti scolari. Anul scolar 2011-2012 introduce o noua treapta pregatitoare in lungul drum al scolarizarii: clasa 0. Motivul a fost, probabil, speram noi, acela de a asigura o tranzitie optima de la faza gradinitei, la cadrul mult mai exigent al clasei primare.

Editura RAABE sprijina noul demers educational si propune solutii de rezolvare si modalitati de aplicare a noii legislatii in numarul 2 al brosurii “Agenda directorului de scoala”. Parcurgem impreuna, in aproximativ 120 pagini, tematici precum “Clasa pregatitoare – o noua treapta in invatamantul primar”, “Model de organizare a activitatilor in cadrul programului “Scoala altfel”, sau “Reducerea absenteismul scolar”! AGENDA DIRECTORULUI DE SCOALA – o brosura creata pentru directorul oricarei unitati de invatamant !

Contam pe o colaborare eficienta si va asteptam pe www.raabe.ro pentru mai multe informatii!