UMF Cluj găzduieşte seminarul ştiinţific “Conceptul de reabilitare orală în managementul pacienţilor cu patologii complexe”

umf_cluj.jpgUniversitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Societatea Română de Reabilitare Orală Iaşi, Asociaţia Medicală Română Bucureşti şi Universitatea “Johan Wolfgang Goethe” – Centrul Medical, Departamentul de Chirurgie Orală, Cranio-Maxilofacială, sub coordonarea Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr.T. Popa” – Iaşi, a implementat, începând cu data 1 ianuarie 2011, proiectul cu titlul “Centru de formare specialităţi şi resurse în reabilitare orală”.

În cadrul acţiunilor prevăzute pentru anul în curs, pe 28 aprilie se va desfăşura Seminarul Ştiinţific cu titlul “Conceptul de reabilitare orală în managementul pacienţilor cu patologie complexă”.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate conferinte şi expuneri tematice din domeniul reabilitării orale. De asemenea, va avea loc o masă rotundă cu titlul Reabilitarea orală a pacienţilor cu riscuri.

Manifestarea se va desfăşura în amfiteatrul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, str. V. Babeş nr. 8 cu începere de la ora 08.30. Informaţii suplimentare se pot obţine la UMF Cluj-Napoca, la telefon: 0264 – 597256, fax 0264.597257, e-mail: decanat_stoma@umfcluj.ro şi rcampian@umfcluj.ro.