Ministrul Ecaterina Andronescu participă la deschiderea şcolii de vară a Consiliului Naţional al Elevilor

andronescu_ecaterina1.jpgMinistrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, va participa marţi la deschiderea oficială a celei de a doua ediţii a şcolii de vară a Consiliului Naţional al Elevilor, eveniment care se va desfăşura în cadrul Pavilionului Expoziţional din Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Cristina Ivan, a informat luni printr-un comunicat remis presei că peste o sută de elevi şi 30 de profesori din ţară participă, în perioada 20-25 august, în centrul de agrement “New Paradise” din Eforie Sud, la diverse activităţi de formare şi informare în cadrul şcolii de vară a Consiliului Naţional al Elevilor.

“Programul şcolii de vară presupune întâlniri cu ONG-uri, cu traineri recunoscuţi în plan naţional şi nu numai, ateliere de lucru, expuneri de proiecte”, a precizat reprezentanta ISJ.
Conform acesteia, manifestarea este parte integrantă a proiectului “Consiliul Naţional al Elevilor – Factor al democratismului educaţional”, proiect adresat elevilor care fac parte din Consiliile Judeţene ale Elevilor şi au derulat diverse “proiecte comunitare, de voluntariat, de exersare a cetăţeniei democratice şi a spiritului civic etc”. AGERPRES