Atitudine si pasiune fata de automobile

renault_latitude.jpgIntr-o era a vitezei si a mobilitatii absolute, masina a devenit o constanta in viata de zi cu zi. In plus, an de an modelele auto devin din ce in ce mai competitive, imbinand tehnologia de ultima generatie cu echipamente de siguranta si confort de cel mai inalt nivel.

Cum alegem masina si ce anume reprezinta aceasta pentru sofer, sunt cateva intrebari la care ne va raspunde Iuliu Stocklosa, Director General la East Electric SRL, companie infiintata in anul 1990, in ce acopera o plaja vasta de activitati comerciale, de la vanzari de echipamente si consiliere tehnica pentru Bosch Rexroth si Balluff, la proiectare de sisteme noi si modernizarea unitatilor existente.

– Sunteti posesorul unui Renault Latitude 2.0 dci 150 CP. Cum v-ati decis sa faceti aceasta achizitie?

– Inainte de achizitia actualei masini, am detinut un Renault Grand Espace de care am fost multumit. Designul si dotarile exceptionale: faruri xenon cu sistem spalare si proiectoare directionale adaptative de viraj, parbriz atermic, sistem de asistenta la parcare spate cu camera video, sistem de navigatie, tapiterie din piele, scaune cu reglaj electric, incalzite dar si cu masaj pentru sofer, radio CD MP3 Bose, jante din aliaj de 18 etc, au inclinat balanta in favoarea Renault Latitude.

– Care sunt principalele calitati pe care le-ati descoperit la Renault Latitude?

– Dincolo de design, am fost convins de puterea motorului, 2.0 dci 150 CP. Ulterior, conducandu-l zilnic, am apreciat foarte mult confortul la volan si suspensiile bune, ce au inlaturat disconfortul produs de denivelarile din asfalt.

– In general, care sunt sunt cele mai importante atribute care va influenteaza decizia de cumparare a unei masini?

– Apreciez masinile puternice, de aceea motorizarea este un punct esential in decizia de cumparare. Designul modelului dar si prestigiul si credibilitatea marcii auto joaca un rol foarte important in grila mea de selectie.

– Sunteti un om foarte ocupat. Cat timp petrecti in medie pe zi in masina?

– In medie, petrec zilnic 1 – 2 ore in masina.

– Povestiti-ne in cateva cuvinte cat de importanta este masina pentru dvs. Cum vedeti legatura dintre sofer si masina sa.

– La modul practic, masina reprezinta un bun necesar care ma ajuta sa ajung dintr-o locatie in alta in conditii de siguranta si confort. Soferul trebuie sa se simta bine in masina atat pe distante scurte, in traseu urban, cat si la drum lung.