Radio Târgu Mureş va organiza o gală de premiere pentru elevii olimpici din patru judeţe

elev olimpic.jpgAproximativ 50 de elevi olimpici din judeţele Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov, care au câştigat medalii la diverse discipline vor fi premiaţi în cadrul unei gale-spectacol organizate de Radio Târgu Mureş (RTM) , în 28 septembrie, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, redactorul-şef Mirela Moldovan.

Potrivit acesteia, gala-spectacol “Excelenţele noastre” este un eveniment inedit care îşi propune recunoaşterea valorii elevilor din judeţele Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov, care au obţinut medalii la olimpiade da matematică, chimie, fizică, geografie, istorie, religie, limba şi literatura română, limba şi literatura maghiară, dans sportiv, tenis de masă sau rugby.
Conducerea RTM a precizat că acest proiect a fost în luna iunie, a beneficiat de ajutorul inspectoratelor şcolare din judeţele Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov care au identificat 300 de olimpici, dintre care 47 vor fi premiaţi în cadrul galei.

Mirela Moldovan a precizat că această gală are loc cu ocazia împlinirii, de către Radio Târgu Mureş, a 55 de ani de existenţă, iar ideea ar putea fi preluată de Radio România, care va împlini 85 de ani anul viitor, pentru a o extinde la nivel naţional. AGERPRES