BRINEL susţine un învăţământ superior modern

brinel_sigla.jpgCompania BRINEL, unul dintre cei mai importanţi integratori şi furnizor de soluţii pentru sectorul academic, a participat la Conferinţa HEUG (Higher Education User Group) EMEA 2012 în calitate de Partener al evenimentului.

Conferinţa EMEA HEUG 2012 s-a desfăşurat în perioada 16-17 octombrie la Londra, fiind prima conferinţă HEUG adresată universităţilor din Regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) şi organizată pentru membrii HEUG. Evenimentul şi-a propus să ofere un cadru de interacţiune stimulativ atât prin prezentarea soluţiilor IT&C destinate sectorului universitar (soluţii pentru managementul activităţii academice, soluţii pentru management financiar, soluţii pentru gestiunea relaţiilor cu constituenţii, soluţii pentru managementul documentelor, soluţii de Business Intelligence) precum şi prin împărtăşirea între membrii organizaţiei a experienţei implementării diverselor proiecte informatice proprii.

Higher Education User Group (HEUG) este o organizaţie internaţională constând în asocierea de membri ai instituţiilor de învăţământ superior din întreaga lume, care utilizează aplicaţii software Oracle. Din HEUG fac parte în acest moment peste 900 de campusuri universitare din 33 de ţări, de pe 6 continente, incluzând primele 20 de universităţi din lume.

“Prezenţa BRINEL la Conferinţa HEUG EMEA 2012 în calitate de Partener al evenimentului confirmă interesul nostru pentru sectorul academic. Susţinem un învăţământ modern, iar alături de partenerii noştri, liderii mondiali din industria IT&C (Microsoft, HP, Cisco, IBM, Oracle, Infor) ne propunem să realizăm în continuare proiecte educaţionale şi de cercetare vizionare”, a declarat Cristina Câmpeanu, Sales Manager Higher Education, BRINEL.

“Strategia noastră pe segmentul învăţământului superior din România este să devenim partenerul preferat al instituţiilor din sectorul academic. BRINEL dezvoltă sisteme informatice integrate pentru instituţiile de învăţământ superior, bazate pe cele mai noi tehnologii, iar echipa noastră de specialişti este orientată înspre găsirea celor mai eficiente soluţii, personalizate pentru nevoile specifice ale fiecarei universităţi. BRINEL colaborează de peste 20 de ani cu mediul universitar, iar în ultimii 3 ani, jumătate din universităţile din România ne-au oferit încrederea lor”, a declarat Ovidiu Teodorescu – Marketing Manager BRINEL.

Despre BRINEL

Compania BRINEL a fost fondată în 1991 în Cluj-Napoca şi în prezent este unul dintre principalii furnizori români de soluţii şi servicii IT prin integrarea de software, hardware şi comunicaţii şi oferirea unui pachet complet de servicii.

Cu o echipă de 165 de angajaţi, localizaţi în cele mai importante centre din ţară: Cluj-Napoca, Bucureşti, Oradea, Sibiu şi Braşov, BRINEL este aproape de clienţi şi oferă soluţii IT&C complete, prin parteneriate cu liderii IT la nivel mondial.

Printre clienţii BRINEL se numără universităţi de prim rang din România : Universitatea Babeş- Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea “1 Decembrie” din Alba Iulia, Universitatea “Petru Maior” Târgu Mureş, precum şi alte universităţi din ţară.

Pentru mai multe informaţii legate de soluţiile BRINEL pentru sectorul academic, vizitaţi www.brinel.com.

Pentru informaţii suplimentare:

Diana Bota

Marketing Communications Specialist

Tel: 0264-414.610

Mobil: 0744-547.801

Email: diana.bota@brinel.ro