Lauriana Ailincuţei este noul director al Liceului Pedagogic “Spiru Haret” din Focşani

ailincutei_lauriana.jpgProfesoara de limba engleză Lauriana Ailincuţei este noul director al Liceului Pedagogic “Spiru Haret” din Focşani. Aceasta a fost numită în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar, urmand să-şi preia atribuţiile de director începand cu data de 1 noiembrie.

“A insistat doamna fost director să numim pe cineva în loc, dumneai nemaiputand rămane întrucat are de susţinut un doctorat şi timpul nu-i mai permite”, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Vrancea, Vasilica Zaharia. Aceasta mărturiseşte că a avut discuţii cu mai multe cadre didactice de la unitatea de învăţămant care şi-au depus CV-urile.

“Ne-am orientat către doamna Ailincuţei întrucat face parte din corpul naţional al experţilor în educaţie, este formator, a avut activitate didactică”, a mai declarat inspectorul general al IŞJ, citat de Ziarul de Vrancea.

Liceul Pedagogic “Spiru Haret” a rămas fără director după ce în luna septembrie, cu numai cateva zile înainte de începutul noului an şcolar, Livia Marcu şi-a înaintat demisia, dar a acceptat să mai conducă instituţia pană la numirea unui nou director.