Inca va puteti inscrie pentru a participa la Balul Stelutelor, editia a II-a

Asociatia M.A.M.E. organizeaza pe 5 decembrie, incepand cu orele 19, la Hotel Athenee Palace Hilton, Sala Regina Maria, evenimentul caritabil BALUL STELUTELOR, editia a II-a.

Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor ajuta la infiintarea primului “Centru de zi” al Asociatiei M.A.M.E., creat cu scopul de a oferi un program de servicii sociale, educationale, psihologice si medicale copiilor diagnosticati cu afectiuni grave care provin din medii sociale precare.

Gazda evenimentului va fi Wilmark, iar programul serii va cuprinde momente artistice sustinute de artisti consacrati si copii talentati, licitatie, tombola. Va fi o seara speciala, in care veti avea prilejul sa imbinati armonios buna dispozitie cu deosebita ocazie de a va deschide sufletul si de a veni in sprijinul acestor copii.

Pentru rezervari va rugam sa confirmati participarea pana la data de 25 noiembrie la:

e-mail: office@asociatiamame.ro sau telefon: 0721.229.463; 021.315.01.89;

Persoana de contact: Andreea Toma, PR – Asociatia M.A.M.E.

Loc individual: 100 Euro

Pachete Sponsori:

GOLD 3000 Euro; SILVER 2000 Euro; BRONZE 1000 Euro.

Asociatia M.A.M.E. – Maternitate, Advocacy, Medicina, Educatie, este o organizatie nonprofit, fondata la inceputul anului 2009, la initiativa Mariei Culescu, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Obiectivele asociatiei sunt initierea si derularea de proiecte, campanii si evenimente in beneficiul copiilor, identificarea si ajutorarea pacientilor cu afectiuni grave, protectia sociala a copiilor si a parintilor aflati in dificultate, derularea de proiecte educationale si campanii de constientizare. Insa, principalul scop al activitatii derulate de echipa Asociatiei M.A.M.E., va ramane intotdeauna sprijinirea sistemului medical din Romania.

http://asociatiamame.com