Anul 2012 a adus numeroase impliniri pentru Scoala de Muzica Boem Club

boem_club.jpgScoala de Muzica Boem Club a inregistrat in anul 2012 o crestere spectaculoasa sub toate aspectele: numarul cursantilor a crescut la ambele sedii, numarul colectivului profesoral s-a marit de la 12 la 20 de profesori absolventi de Conservator si cu experienta in predare, iar auditiile de clasa, concertele, campaniile promotionale au fost mai numeroase.

De asemenea, pe parcursul verii, Boem Club a desfasurat cel mai amplu program de vara de pe piata scolilor de muzica particulare – Scoala de Vara Boem Club. Tot in anul 2012, Boem Club a introdus in grila sa doua tipuri noi de lectii: lectiile de muzica de camera si lectiile de muzica de grup.

Avantajele noilor lectii de muzica de camera sunt acelea ca vin in completarea cunostintelor dobandite de catre cursanti la lectiile de muzica individuale, dezvoltand abilitatile muzicale ale acestora de a se integra din punct de vedere muzical intr-un ansamblu si de a canta impreuna cu altii. In cadrul lectiilor de muzica de grup (de chitara, vioara, canto si pian), cursantii au posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica.

In 2012, Boem Club a organizat doua concerte de amploare: Sunete de primavara (7 aprilie, Teatrul Act) si Lumea magica a muzicii (15 decembrie, Sala ArCub), exclusiv pentru cursantii Boem Club. In cadrul fiecaruia dintre cele doua spectacole, peste 100 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club, au incantat auditoriul prin acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea. Prin intermediul celor doua spectacole marca Boem Club, cursantii au facut dovada talentului si a progreselor pe care le-au realizat in studiul instrumentelor muzicale sau a cantatului cu vocea de cand urmeaza cursurile de muzica Boem Club. Alaturi de ei au cantat si unii dintre profesorii Boem Club, care ii sprijina si ii incurajeaza in toate demersurile lor muzicale.

Tot pe parcursul anului trecut, Boem Club a venit in sprijinul cursantilor sai si a tuturor celor care doresc sa urmeze lectii de muzica sau sa daruiasca un voucher cu numeroase campanii promotionale si reduceri de pana la 30% la pachetele de lectii: de Valentine’s Day, de 1 si 8 Martie, de Ziua Copilului, de Mos Nicolae si de Mos Craciun.

De asemenea, Programul Scoala de Vara Boem Club a cunoscut in 2012 o binemeritata dezvoltare si amploare, intrucat peste 100 de cursanti au preferat ca pe parcursul verii sa urmeze lectii de muzica la Boem Club de mininum doua ori pe saptamana sau chiar zilnic pentru a urma lectii de chitara, canto, pian, vioara, violoncel sau educatie muzicala.

Pentru anul 2013, Boem Club si-a propus sa introduca noi instrumente muzicale de studiu (precum trompeta, flaut, saxofon, clarinet, oboi, percutie), sa organizeze cat mai multe concerte si auditii deschise. Tot anul acesta, Scoala de muzica Boem Club va organiza preselectii lunare pentru un cor profesionist de copii.

“Cei trei ani pe care tocmai i-am sarbatorit au demonstrat ca daca faci un lucru cu perseverenta, daca oferi cursuri de calitate, poti construi o scoala de muzica particulara de incredere, la care oamenii vin cu inima deschisa si din placere, pentru a-si realiza vise, pentru a-si dezvolta personalitatea, anumite deprinderi sau pur si simplu din pasiune pentru muzica”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club.