Cel mai original cadou de 8 martie vine de la Edenred: cardurile Compliments

edenred_8_martie.jpgÎn luna martie, Edenred va ajută să oferiţi complimente doamnelor în cel mai original mod cu putinţă! Un card Compliments de până la 150 lei pentru care nu veţi datora statului nici un impozit pe venit şi nici alte contribuţii la buget.

Cu siguranţă că în compania dumneavoastra există angajate sau colaboratoare pe care doriti să le recompensaţi de Mărţişor sau de Ziua Femeii. De această dată însă, parcă aţi dori să le surprindeţi cu ceva original şi elegant, complet diferit de clasicele buchete de flori sau cutii cu bomboane. Ceva unic în România, eventual şi cu cea mai mare deductibilitate fiscală? Pare un vis, dar totuşi e posibil!

Cum pentru fiecare femeie există proba perfectă, când totul se potriveşte din prima încercare, aşa şi pentru angajatori există opţiunea de a dărui cardurile Compliments®, alegere cu care mergeţi la sigur, de fiecare dată.

Dacă de 8 martie decideţi să oferiţi angajatelor un Card Compliments, în limita sumei de 150 de lei, nu datoraţi statului niciun impozit pe venit şi nici contribuţii la asigurările sociale, medicale, sau de şomaj, la nivel de angajat sau de angajator.

Norocoasele care vor primi un astfel de cadou vor putea cumpăra orice doresc, de la haine, cosmetice şi produse electronice sau cărţi, desigur, în limita sumei alocate pe card. Practic îşi pot alege singure cadoul.

Printre magazinele unde pot fi utilizate cardurile Compliments® se numără branduri de renume precum: B&B Collection, C&A, Carturesti, Debenhams, Diverta, Flanco, Jolidon, Leonardo, Mango, Opticris, Sensiblu, EximTour. Şi lista poate continua, în nenumărate magazine din întreaga ţară.

Cardurile Compliments® sunt acceptate şi de către comercianţii online, cu posibilitatea de a realiza atât plăţi integrale, cât şi parţiale. Iar fiecare card cadou este livrat destinatarului într-un plic personalizat, pentru un plus de eleganţă şi memorabilitate.

Însoţite de importante avantaje fiscale, cardurile Compliments® şi tichetele Ticket Cadou® pot fi de asemenea utilizate de către companii ca instrumente de protocol în relaţia cu clientele sau partenerele de afaceri.

Dacă încă nu aţi ales cadourile penru 8 martie Edenred România vine în ajutorul dumneavoastră cu două produse memorabile – cardurile Compliments® şi tichetele Ticket Cadou® – pentru a transforma luna martie într-un succes absolut, cu minim efort şi efect peste aşteptări.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa: www.edenred.ro sau www.edenred.ro/8martie.

Cine este Edenred

Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant® şi leaderul mondial în servicii preplătite adresate companiilor, concepe şi furnizează soluţii care fac mai bună viaţa salariaţilor şi îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor. Listată la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activează în 39 de ţări, având 6 000 de angajaţi, aproape 580 000 companii şi organizaţii client, 1.3 milioane de parteneri afiliaţi şi 36.2 milioane de beneficiari.

În România Edenred a intrat în anul 1998 şi a fost şi compania care a emis primul tichet de masă din ţara noastră, în martie 1999. În acest moment, peste 35 000 de companii din România folosesc tichetele emise de Edenred, pentru a-i recompensa, motiva şi fideliza pe cei 1 500 000 de salariaţi ai lor.