Sâmbătă are loc simularea examenului de admitere la U.M.F. “Carol Davila” din Capitală

examen medicina.jpgSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti organizează pe 25 mai simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. “Carol Davila”, respectiv Facultatea de Medicină Dentară informează printr-un comunicat de presă instituţia de învăţământ.

Aproximativ 1.700 de candidaţi vor participa la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul universităţii. Elevii sunt aşteptaţi sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 9:30, în sălile unde vor avea loc examenele: Facultatea de Medicina (Bd. Eroii Sanitari nr. 8, Bucureşti), Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (lângă Facultatea de Medicină) şi Facultatea de Drept (Bd. M. Kogălniceanu, 36-46, Bucureşti).

Accesul participanţilor în săli va fi permis numai pe baza cărţii de identitate şi a chitanţei de plată a taxei. După cele două ore şi jumătate de examen, corectarea lucrărilor se va face pe loc, iar la ora 18,00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul oficial al simulării admiterii la Facultatea de Medicină.

De asemenea, 336 de elevi de liceu îşi vor testa nivelul de pregătire la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”. Astfel, pentru cei care au optat pentru proba opţională de chimie, examenul va avea loc în Amfiteatrul din cadrul Facultăţii de Farmacie (str.Traian Vuia, nr.6), dar şi în Amfiteatrul “Prof. Dr. Valerian Popescu” din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară (str. Calea Plevnei, nr. 19, etaj 2), în timp ce pentru cei care au ales ca probă opţională fizica, examenul se va desfăşura în Amfiteatrul “Prof. Dr. Dan Theodorescu” din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară din str. Calea Plevnei, nr. 19, etaj 2. AGERPRES