Soluţie în cazul elevilor navetişti, convenită de grupul de lucru PSD cu ministrul Remus Pricopie

transport scolar.jpgGrupul de lucru al PSD constituit în vederea rezolvării problemei transportului elevilor a avut o întrevedere cu ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, ocazie cu care s-a convenit depunerea de către parlamentarii social-democraţi a unui amendament la proiectul de lege privind modificarea legislaţiei privind acordarea licenţelor de transport în sensul decontării costurilor pe care elevii navetişti sunt obligaţi să le suporte.

”Soluţia pe marginea căreia am convenit eu, împreună cu colegii mei din PSD şi, bineînţeles, împreună cu domnul ministru Remus Pricopie, este ca noi să depunem un amendament la legea pentru modificarea legislaţiei privind acordarea licenţelor de transport, în sensul decontării costurilor de transport pe care elevii care fac naveta sunt nevoiţi să le plătească astăzi”, a declarat deputatul Ana Birchall, coordonatorul grupului, potrivit unui comunicat transmis presei.

Potrivit lui Birchall, grupul de deputaţi PSD mandataţi să găsească o soluţie la problema transportului elevilor s-a întâlnit luni şi cu reprezentanţii transportatorilor care au fost de acord cu soluţia propusă. “Trebuia să găsim o soluţie pentru această problemă care afectează foarte multe familii din România şi mă bucur că astăzi suntem foarte aproape să o rezolvăm”, a subliniat deputatul social-democrat în urma discuţiilor purtate la grupul PSD din Camera Deputaţilor. AGERPRES