Încep cursuruile Şcolii de Coaching a Universităţii “Danubius”

danubius_coaching.jpgGerardo O’Donovan, fondatorul şi liderul celei mai vechi şi cunoscute Şcoli de Coaching din Europa, Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie, a susţinut luni, la sediul partenerului său, Universitatea “Danubius” din Galaţi, un workshop de Introducere în Coaching.

Pshihologi, medici, profesori, manageri şi studenţi din Timişoara, Braşov, Bucureşti, Brăila şi Galaţi, nerăbdători să afle mai multe despre coaching şi despre cum poate influenţa coaching-ul viaţa personală şi profesională, au venit să îl cunoască personal şi să îl asculte pe unul dintre cei mai renumiţi speakeri motivaţionali şi insipraţionali din Europa.

Prezenţa lui Gerard O Donovan la “Danubius” a fost ocazia perfectă pentru lansarea unuia dintre cele mai noi şi îndrăzneţe proiecte ale Rectorului Andy Puşcă, Şcoala de Coaching Danubius. Scoala va fi coordonată de Iulian Luca, unul dintre partenerii strategici ai Şcolii britanice Noble Manhattan Coaching, fondatorul şi liderul grupului de coaching suport Galaţi. Iulian este un vechi colaborator al Universitatii “Danubius” care a sprijinit dorinţa şi iniţiativa inedită a Rectorului acestei Universităţi de a-şi antrena echipa managerială prin intermediul coachingului, în vederea creşterii performanţei manageriale. Astfel, încă din octombrie anul trecut, Iulian a început proiectul “Team coaching prin Tuning individual pentru performanţa echipei Danubius”.

Şcoala de Coaching Danubius este înfiinţată în parteneriat cu Noble Manhattan Coaching şi cu Institutul International de Coaching, iar diploma obţinută de absolventul acestei şcoli este recunoscută oriunde în lume. Finalizarea Cursurilor Scolii de Coaching Danubius depinde de fiecare cursant, de momentul în care coachul personal va considera că este pregătit pentru a profesa.
Se pot înscrie la Şcoala de Coaching Danubius absolvenţii de bacalaureat care doresc să devină, dupa ce au parcurs 350 de ore de cursuri flexibile, susţinute în limba română, Practitioner Coach, o profesie căutată de marile companii din România şi din întreaga lume care sunt dispuse să plătească bani grei pentru a avea asemenea specialişti în firmă.