Peste 2.500 de cadre didactice cuprinse într-un program de instruire cu bani europeni

calculator4.jpgPeste 2.500 de cadre didactice din judeţul Teleorman au fost cuprinse în proiectul “Cariera de succes în învăţământul preuniversitar prin implementarea de programe de formare inovativă”, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Luminiţa Pinţur.
Potrivit acesteia, seminarul de diseminare a rezultatelor proiectului finanţat din Fondul Social European este programat la Sinaia în perioada 7-9 august.

Proiectul declarat eligibil prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 în cadrul axei prioritare “Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere” a fost derulat de IŞJ Teleorman în parteneriat cu IŞJ Dolj şi Casele Corpului Didactic din cele două judeţe din sudul ţării.

Instruirea cadrelor didactice s-a făcut în cadrul unor programe cum ar fi “Proiectarea curriculum-ului centrat pe competenţe”, “Managementul clasei de elevi – gestionarea situaţiilor de criză” sau “ECDL – European Computer Driving Licence”, a afirmat Luminiţa Pinţur. AGERPRES