“Les Clefs D’Or ” a organizat în Romania primul Congres European al UICH

clefsdor.jpgDin 1990, o mână de profesioniști ai hotelului InterContinental s-au unit și au format primul grup căruia, după ani de transformări și sedimentări, în 2010, i s-a oferit și statutul legal de funcționare pe teritoriul României.

În prezent, Asociația “Cheile de Aur România” este o societate de sine stătătoare și afiliată “Union Interationale des Concierge d`Hotel” (UICH). Membrii săi își au lojile în cadrul hotelurilor InterContinental, Marriott, Hilton, Radisson Blu, RIN, Howard Johnson, The Oaks Residence, Ambiance etc. și sunt un exemplu de uniune și solidaritate în rândul profesioniștilor din turism.

Întâlnirile lunare, participrea la congresele internaționale și întâlnirile zonale, dedicația și dorința comună de a se perfecționa, duc către satisfacția oaspeților pe care-i asistă în cadrul fiecărui hotel.

Cea mai mare realizare a celor care sunt “concierge” în România a fost în noiembrie 2012, când au organizat primul Congres European al UICH. S-au adunat la București 110 “concierge” din 25 de țări europene și invitați din Israel, USA, Canada și Mexic. A fost un moment când toată puterea de muncă, experiența, relațiile și esența “concierge” -ilor români a fost pusă la încercare. Au reușit să-i surprindă pe toți colegii lor internaționali cu organizarea, serviciile și ospitalitatea românească, cu frumusețile Bucureștiului și ale Transilvaniei. Cu mândrie, se poate spune că din acel moment, 110 “concierge” internaționali au devenit Ambasadorii României și, de ce nu, agenți de turism care vor răspândi în lume zvonul că România este noua destinație europeană.
Suntem mândri că suntem “concierge”, suntem mândri că suntem unici în România!

In Service Through Friendship!

Vive Les Clefs d`Or!

ww.lesclefsdor.ro