Un nou workshop International MBA organizat de Universitatea “Danubius” din Galaţi

danubius_mba.jpgPIRAEUS BANK, LEADERS, IAA, THE HUB sunt doar câţiva dintre partenerii DANUBIUS INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL – DIBS, şcoală de business înfiinţată din parteneriatul a două universităţi de renume mondial, Universitatea Arcadia din Philadelphia, SUA şi Universitatea “Danubius” din Galaţi, care şi-au propus să aducă în România experienţa 3D a unuia dintre cele mai intensive programe de International MBA: absolvenţi, studenţi, profesori.

Agenda carierei de business trebuie să aibă ca prioritate absolvirea unui International MBA. Înscrierea la unul dintre cele mai intensive programe de International MBA din România care cuprinde 10 module predate în limba engleză de profesori internaţionali şi urmează o curriculă modernă şi interactivă pe parcursul a 12 luni este un MUST HAVE pentru oamenii de afaceri care doresc să facă parte dintre cei doar 25 de executivi şi antreprenori din România şi din Estul Europei alături de cei din Statele Unite, Franţa şi Singapore!

Marţi, 17 septembrie, de la ora 18.30, într-o ambianţă deosebită oferită de spaţiile The Hub, vă invităm la workshop-ul International MBA – The Shortest Way to a Global Carrier, pentru a discuta face to face cu profesioniştii culiselor şi scenei programelor de International MBA.

Despre rapiditatea amortizării investiţiei în programul MBA, despre competenţele şi abilităţile dobândite prin parcurgerea acestui program de educaţie de business dar şi despre impactul extraordinar al acestora asupra carierei cursantului, veţi avea ocazia să aflaţi de la invitaţii speciali ai evenimentului: Raymond LAMORGESE (MBA în Marketing – Universitatea St. Josep, USA; BS în Administrarea Afacerilor în domeniul Finanţelor – Universitatea Villanova), Cătălin IONESCU (experienţă de peste 14 ani ca şi Preşedinte şi CEO al CODECS şi al grupului de companii subsidiare dar şi de peste 20 de ani ca şi consultant, trainer, coach şi facilitator) și Mihai STANESCU (Managing Partner în cadrul firmei RoCoach Consult, companie dedicată exclusiv serviciilor de Coaching pe piata din România şi din Sud-Estul Europei din octombrie 2003). Totodată, veţi fi informaţi de către reprezentanţii Danubius International Business School – DIBS despre admiterea la cel mai nou program de Executive MBA acreditat şi recunoscut la nivel global: International MBA.

Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de înscriere pe pagina de internet a evenimentului, în limita locurilor disponibile. Pentru alte informatii puteţi suna la 0741-010-616, Radu TURCESCU. Detalii despre program şi speakeri, găsiţi AICI.