Unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar

clasa_goala.jpgUnităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, toate au beneficiat de lucrări de investiţii, reparaţii sau fonduri pentru mobilier şcolar, iar igienizarea şi curăţenia au fost efectuate din bani alocaţi de la primărie astfel încât nu există şcoli în situaţia de a nu avea autorizaţii sanitare de funcţionare, susţin autorităţile locale.

“Noi am pus la dispoziţie fonduri pentru igienizare, curăţenie, reparaţii. Eu zic că ar mai fi trebuit fie făcute multe, dar cu banii avuţi consider că am făcut tot ce s-a putut şi nu sunt şcoli care să nu poată primii copiii în siguranţă şi în curăţenie sau şcoli în situaţia de a nu avea autorizaţii sanitare de funcţionare”, a declarat miercuri primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El a spus că în această vară municipalitatea a alocat pentru şcoli suma de 1,1 milioane de lei. “Aş fi dorit să gândim un program şi pentru achiziţionarea de rechizite, dar, fiind foarte multe investiţii de făcut, am ales investiţiile, iar de rechizite am înţeles că se va mai ocupa şi statul, asociaţiile neguvernamentale sau unii politicieni. Oricum, în viitor am vrea să avem fonduri şi pentru rechizite”, a afirmat Nicolae Barbu. AGERPRES