Studenţii farmacişti vor putea face practică în unităţile Dona

Studenţii din anul V de la Facultatea de Farmacie din Bucureşti vor participa timp de două săptămâni, în perioada 4-15 noiembrie, la programul de învăţare practică “Bursele de Excelenţă” oferit de lanţul de farmacii Dona.

Potrivit unui comunicat de presă al lanţului de farmacii remis miercuri, cei mai buni studenţi vor primi o ofertă fermă de angajare. “Urmărim să atragem în companie tineri cu potenţial, bine pregătiţi din punct de vedere al cunoştinţelor teoretice, dar şi entuziaşti, curioşi şi dornici să înveţe. Pentru energia lor oferim la schimb o echipă de profesionişti cu multă experienţă, sprijin financiar şi înţelegere pentru condiţia lor de studenţi în an terminal. Finalizarea studiilor este prioritară, dar şi practica este importantă, cu atât mai mult cu cât urmează să intre în scurt timp în piaţa muncii. La Farmaciile Dona vor găsi un loc de muncă sigur într-o companie profesionistă şi serioasă, cu un climat organizaţional prietenos, unde este încurajată dezvoltarea profesională şi avansarea în carieră”, a declarat prin intermediul comunicatului de presă Iuliana Morlova, director Resurse Umane Farmaciile Dona.

Înscrierea în program se face în baza unei scurte aplicaţii care include exprimarea motivaţiei de a urma profesia de farmacist. Toţi cei interesaţi de detalii pot scrie un mesaj la recrutare@farmaciiledona.ro.

Programul este la a doua ediţie, ediţia de primăvară-vară integrând peste 70 de studenţi la Farmacie din toată ţara în programe de învăţare practică. Programul va continua pe parcursul anului 2014 şi se va adresa tuturor centrelor universitare mari. AGERPRES