Sondaj de opinie privind educaţia şi cariera pentru studenţii Universităţii din Bucureşti

univ buc.jpgStudenţii Universităţii din Bucureşti pot participa până la 10 februarie 2014 la sondajul studenţesc anual al Institutului trendence – Graduate Barometer Europe 2014 (Barometrul Absolvenţilor din Europa 2014). Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, sondajul de opinie se desfăşoară online, pe site-ul www.trendence-gradbarometer.eu, în limbile engleză şi italiană, şi este rapid şi uşor de completat.
UB este una dintre cele peste 1.000 de universităţi participante la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera. Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât sunt de mulţumiţi studenţii de studiile lor şi care le sunt aşteptările de la viitoarea lor carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din diferite ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între ţările Uniunii Europene.

Participanţii la sondaj au şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul dintre următoarele premii: cinci cupoane Amazon a 500 de euro fiecare, zece cupoane Amazon a 200 de euro fiecare.
Sondajul este realizat în colaborare cu Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania. AGERPRES