Miss şi Mister Boboc 2013, la Universitatea “Danubius”

danubius_miss_2013.jpgDe nici două luni studenţi, bobocii Facultăţilor Universităţii “Danubius” din Galați au trecut de primul examen care atestă statutul unui student danubian veritabil care ştie că puţină distracţie este recomandată înaintea unei sesiuni ameninţător de aproape. Într-o lună de antrenament intens având ca “dirijori” colegi mai mari, buni cunoscători ai paşilor unui bal reuşit, cei 14 boboci organizaţi în 7 perechi, au trecut cu brio probele simpatice ale Balului.

Ştafeta preluată de la seniori, prin Street Dance, i-a lansat pe bobocei în vâltoarea spectacolului: inventivitate, vorbe cu heliu, creativitate şi un sincron perfect care ne-a demonstrat faptul că cel puţin lucrul în echipă şi l-au însuşit perfect.

Toţi s-au descurcat minunat dar juriul a trebuit să desemneze o Miss Boboc şi un Mister Boboc Danubius 2013, titluri câştigate de Oana Sorina Tănase, studentă la Facultatea de Drept şi Adrian Tănase, student la aceeaşi Facultate. Reacţia publicului a votat şi pentru Miss şi Mister Popularitate, doi tineri spontani şi foarte simpatici: Andreea Moga, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale şi Adrian Tudor, Facultatea de Drept.

“Unul dintre cele mai reuşite baluri”, apreciere aparţinând lui Dan Fințescu – Partidul KissFm, prezentatorul evenimentului, a fost completat de coregrafia realizată de Cezarina Crăiță, de momentele artistice oferite de Clubul de Dans Fantezia şi de Ştefana Lepădatu. Distracţia studenţilor a continuat până dimineaţa pe ritmurile mixate de Partidul Kiss Fm.