Renault Captur, un crossover practic pentru fiecare zi

renault_captur_noua.jpgRenault are traditie in proiectarea de masini practice, adaptate pentru viata cotidiana, bazandu-se pe inovatii accesibile tuturor. Renault Captur, un crossover veritabil, ce poate fi codus zi de zi, reprezenta inca o dovada a acestui fapt. Compact la exterior, cu spatiu vast si modular in interior, Captur revolutioneaza segmentul din care face parte.

Renault Captur este un crossover urban, cu o silueta fluida si echilibrata. Compact, dotat cu roti mari (16 sau 17 inch) si garda la sol ridicata (200 mm), modelul afiseaza cu naturalete inclinatii sportive si pasiunea pentru aventura. Parbrizul inclinat si alungit confera siluetei sale un aer dinamic. Pozitia lampilor spate orizontale asigura hayonului o deschidere ampla si usor accesibila.

La interior, impresia de spatiu este confirmata de libertatea de miscare, indiferent de locul pe care l-ai alege. In concordanta cu silueta sa, Renault Captur ofera un interior aerisit, colorat, armonios si personalizabil.

Usor de personalizat, pentru a reflecta stilul de viata si pasiunile fiecaruia

Clientii pot sa-si personalizeze masina dupa cum doresc, armonizand elementele de interior cu cele din exterior. Oferta de personalizare este structurata in trei universuri distincte: “Arizona”, “Azur” si “Manhattan”, fiecare propunand cate o tema specifica: evadare, eleganta sau mediul urban. Astfel, se poate opta pentru: vopsea in doua nuante ce permite diferentierea pavilionului si a stalpilor de restul caroseriei, culoarea jantelor, plafon sau hayon, precum si pentru pachete de personalizare tematice ce permit individualizarea si asortarea culorii volanului si a tapiteriei cu elementele de stripping exterioare.

Renault Captur – confort si echipare de clasa superioara

Renault Captur introduce doua inovatii, in premiera absoluta pentru universul auto: tapiteria detasabila si lavabila “Zip Collection” si torpedoul tip sertar, “Easy Life”, cu o capacitate de 11 l, care permite accesul soferului la intreg continutul sertarului, fara a se deplasa de pe scaunul sau.

In plus, Renault Captur beneficiaza de o echipare generoasa inca de la prima versiune, dotarile prezente fiind demne de segmentele superioare: bancheta spate culisanta (pe 160 mm), torpedou “Easy Life”, planseu portbagaj mobil si reversibil, card de acces si demaraj, directie asistata variabil, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, faruri de zi LED, geamuri electrice fata si spate, volan reglabil pe inaltime si in profunzime, asistenta la pornirea in rampa (HSA), ABS, AFU, ESC, conectivitate Bluetooth pentru echipamentele audio si telefon, port USB si prize Jack, tempomat/limitator de viteza, airbag-uri frontale si laterale (cap si torace – sistem cortina) pentru sofer si pasager fata.

Conectat la noile tehnologii, Renault Captur dispune la bord de toate atuurile sistemelor multimedia de ultima generatie, clientii putand opta pentru sistemul inteligent Renault R-Link, conectat la vehicul si la Internet sau sistemul Media Nav.

Renault Captur: cel mai mic consum din categoria sa

Cu ajutorul motoarelor Energy, 100% turbo, downsized, Renault Captur este lider in categoria sa in ceea ce priveste consumul redus de carburant (de la 3,6 l/100km) si atentia fata de mediu, prin nivelul scazut al emisiilor de CO2.

Pentru ca siguranta tuturor ocupantilor reprezinta un obiectiv major, toate versiunile Renault Captur sunt dotate cu: ESC cu sistem RMI (Roll Movement Intervention), ce intervine in situatii extreme prevenind tendinta de rasturnare laterala in cazul rularii cu viteze mari, HSA (asistenta la pornirea in rampa care, prin imobilizarea temporara a vehiculului, previne alunecarea masinii in momentul ridicarii piciorului de pe pedala de frana), ABS (sistem de antiblocare a rotilor la franare) si AFU (asistenta la franarea de urgenta).

Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si trei motorizari: Energy TCe 90 / Energy TCe 120 (benzina) şi Energy dCi 90 (diesel).

Preturile de lista pornesc de la 12.900 euro (TVA inclus), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique Energy TCe 90 si ajung pana la 16.600 euro (TVA inclus) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.