Studenţii Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău au adus “Zâmbete pentru copii”

univ_bc_zambet.jpgÎn luna decembrie studenţii de la programul de studii Comunicare şi relaţii publice de la Facultatea de Litere, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău, în colaborare cu Liga Studenţească şi Departamentul de Consiliere Profesională, au organizat campania intitulată “Zâmbete pentru copii”, ediţia a II-a ce face parte dintr-un proiect amplu denumit “Împreună în bucuria dăruirii”.

Campania a reuşit să colecteze hăinuţe, jucării şi dulciuri pentru aproximativ 60 de copii de la Centrul de Servicii Sociale “Ghiocelul” din Bacău. Ediţia de anul acesta readuce în prim-plan spiritul voluntariatului în rândul studenţilor care intenţionează prin intermediul acestei campanii să fie alături de copii cu nevoi speciale.

“Printre atâtea suflete mari care nu-şi amintesc de noi doar la sărbătorile mari de peste an, studenţii Universităţii Vasile Alecsandri din Bacău au făcut ceva mai mult. Au deschis o tradiţie predând ştafeta colegilor boboci din anul I”, a declarat Gabriela Godoi, coordonator personal de la a Centrul de Servicii Sociale “Ghiocelul” din Bacău.