140 de participanţi – manageri şi lideri de opinie – la prima ediţie regională de la Iaşi a PremiumPeople Business Cocktail

ppc_iasi_1.jpgPe 3 aprilie s-a desfăşurat la Iaşi prima ediţie regională a unui eveniment cu tradiţie – PremiumPeople Business Cocktail.

PremiumPeople Business Cocktail este un eveniment de excepție, care reuneşte lideri și reprezentanți ai celor mai importante domenii de activitate. Evenimentul facilitează comunicarea între membrii marcanţi ai comunității și asigură cadrul realizării unor contacte noi sau reluarea unor colaborări vechi.

La cele şase ediţii PremiumPeople Business Cocktail desfăşurate până în prezent au participat în total peste 1300 de personalităţi din mediul de afaceri, asociaţii profesionale şi nonguvernamentale, diplomaţi, politicieni, membrii Parlamentului şi Guvernului. Numărul participanţilor a înregistrat o creștere remarcabilă de la ediţie la ediție, transformând PremiumPeople Business Cocktail într-unul dintre cele mai spectaculoase şi apreciate evenimente de comunicare directă şi networking de afaceri din România.

Ediția de la Iași a PremiumPeople Business Cocktail a reunit 140 de participanți – lideri și reprezentanți din mediul de afaceri, administrație, educație, politic, sănătate, din Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Botoşani, Suceava, Chişinău şi Bucureşti.

Evenimentul a avut loc cu susţinerea Partenerilor:

Focality

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Vodafone

Renault

Ceramica

Regina Maria – Reţeaua Privată de Sănătate

Mobixera

Nichi – Cristina Nichita