IȘMB a realizat broșura privind admiterea la liceu

banu_marian.jpgInspectoratul Școlar al Municipiului București, prin Comisia de Admitere a Municipiului București, a realizat broșura “Admiterea în învățământul liceal și Admiterea în învățământul profesional de stat cu durata de trei ani”, anul școlar 2014-2015, a declarat inspectorul pe probleme de imagine al inspectoratului Marian Banu.

Potrivit acestuia, broșura cuprinde informații importante referitoare la admiterea în învățământul liceal și profesional, documentele necesare pentru înscriere, rețeaua unităților de învățământ liceal din municipiul București, filierele, profilurile, specializările din învățământul liceal și profesional, media ultimului admis din anul școlar precedent, planul de școlarizare și calendarul susținerii probelor de aptitudini/probelor de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/ maternă ș.a.

Lucrarea este afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (www.ismb.edu.ro) și va fi tipărită și distribuită, gratuit, tuturor absolvenților claselor a VIII-a din municipiul București. AGERPRES