100 de participanţi – manageri şi lideri de opinie din toate domeniile de activitate – la prima ediţie regională de la Timişoara a PremiumPeople Business Cocktail

ppc_timisoara.jpgOameni şi Companii a organizat la Timişoara, pe 15 mai, prima ediţie regională a unui eveniment cu tradiţie – PremiumPeople Business Cocktail.

PremiumPeople Business Cocktail este un eveniment de excepție, care reuneşte lideri și reprezentanți ai celor mai importante domenii de activitate. Evenimentul facilitează comunicarea între membrii marcanţi ai comunității și asigură cadrul realizării unor contacte noi sau reluarea unor colaborări vechi.

La cele şapte ediţii PremiumPeople Business Cocktail desfăşurate până în prezent au participat în total peste 1400 de personalităţi din mediul de afaceri, asociaţii profesionale şi nonguvernamentale, diplomaţi, politicieni, membrii Parlamentului şi Guvernului. Numărul participanţilor a înregistrat o creștere remarcabilă de la ediţie la ediție, transformând PremiumPeople Business Cocktail într-unul dintre cele mai spectaculoase şi apreciate evenimente de comunicare directă şi networking de afaceri din România.

Ediția de la Timișoara a PremiumPeople Business Cocktail a reunit peste 100 de participanți – lideri și reprezentanți din mediul de afaceri, administrație, educație, politic, sănătate, din Timiş, Arad, Bihor, Caraş Severin, Hunedoara şi Bucureşti.

Evenimentul a avut loc cu susţinerea Partenerilor:

Focality

Renault

Garanti Leasing

Regina Maria – Reţeaua Privată de Sănătate

BBraun

Philip Morris Trading

Farmexpert

Eximtur

Lions – Regiunea 5 Vest

Neuromed

Mobixera