Peste 100 de lideri clujeni s-au întâlnit la prima ediție regională a PremiumPeople Business Cocktail

ppc_cluj.jpgCea de-a opta ediție a Premium People Business Cocktail a reunit la Cluj-Napoca, pe 5 iunie, peste 100 participanți, lideri din domenii diverse precum sănătate, educație, business, administrație și politic. PremiumPeople Business Cocktail este un eveniment de excepție, care facilitează comunicarea între membrii marcanţi ai comunității și asigură cadrul realizării unor contacte noi sau reluarea unor colaborări vechi.

La cele şapte ediţii PremiumPeople Business Cocktail desfăşurate până în prezent au participat în total peste 1400 de personalităţi din mediul de afaceri, asociaţii profesionale şi nonguvernamentale, diplomaţi, politicieni, membrii Parlamentului şi Guvernului. Numărul participanţilor a înregistrat o creștere remarcabilă de la ediţie la ediție, transformând PremiumPeople Business Cocktail într-unul dintre cele mai spectaculoase şi apreciate evenimente de comunicare directă şi networking de afaceri din România.

Evenimentul a avut loc cu susţinerea Partenerilor: Focality, Renault, Regina Maria, Mobixera, Farmexpert, Eximtur Business, Varinak, Garanti Leasing și Ceramica – Brikston.