Cei mai buni studenţi economişti ai Universităţii din Craiova, premiaţi la Şcoala de vară de la Rânca

univ craiova.jpgCei mai buni studenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA), cea mai mare dintre facultăţile Universităţii din Craiova, vor fi premiaţi în cadrul Şcolii de vară a studenţilor economişti care se desfăşoară în perioada 15 – 20 iulie în staţiunea montană Rânca. Potrivit unui comunicat al Universităţii din Craiova, în cadrul acestui program studenţii elaborează, pe grupuri de lucru, proiecte ce vizează fructificarea celor mai bune idei de afaceri.

Proiectele vor fi evaluate de cadrele didactice ale FEAA prezente la Şcoala de vară şi premiate cu diplome de merit. Cu această ocazie, studenţii vor putea atât socializa cât şi lucra împreună indiferent de nivelul de studii: licenţă sau master.

“În condiţiile în care procesul instructiv educativ românesc este dominat de ‘prelegere’, ‘expunere’ sau ‘curs’, şcoala de vară este o bună ocazie pentru a construi o relaţie academică puternică şi durabilă între profesori şi studenţi, invitaţi să se implice activ şi eficient în proiectele educaţionale coordonate de facultate. Acest eveniment se înscrie în tradiţia şcolilor de vară organizate de FEAA începând din 2010, ediţia din acest an fiind organizată cu sprijinul firmelor partenere la care studenţii au efectuat stagii de practică”, precizează Universitatea din Craiova. AGERPRES