Concurs de Limbi Străine “Friends, Freunde, Amis”, deschis elevilor ieşeni

friends_freunde_amis.jpgBiblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner în parteneriat cu Fundația EuroEd, anunță începerea înscrierilor pentru Concursul de Limbi Străine Friends, Freunde, Amis, la care pot participa elevi din clasele I-V. Concursul va avea trei probe (film, comunicare orală, probă practică), candidații având posibilitatea de a opta la proba de comunicare orală între două secțiuni (A. Comunicare orală – joc de rol sau B. Comunicare orală situațională pregătită).

Participanții vor alege, pentru înscrierea în concurs, una dintre limbile străine: engleză, franceză sau germană – și vor pregăti, în perechi, un scurt joc de rol, prin tragerea la sorți a uneia dintre cele zece teme propuse de organizatori.

Înscrierile se fac se fac în perioada 20 – 30 aprilie 2015, direct la secretariatul Școlii EuroEd (prof. Carmen Antoniță), str. Florilor nr. 1C, pe adresa de email contact@euroed.ro sau la telefon 0232.252.850. Concursul se va desfășura pe data de 7 mai 2015, la Școala EudoEd.

Regulamentul complet al concursului îl găsiți la adresa: www.bjiasi.ro/concurs-de-limbi-straine-friends-freunde-amis/.