Peste o sută de evenimente sunt programate în cadrul Festivalului ”Zilele şi nopţile studenţeşti – USV”

suceava_universitatea.jpgPeste o sută de evenimente sunt programate în cadrul Festivalului ”Zilele şi Nopţile Studenţeşti – USV”, aflat la cea de a V-a ediţie, care a început luni la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), a anunţat prorectorul instituţiei academice, Ştefan Purici. Manifestarea se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni, în perioada 11 – 31 mai, fiind organizată de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS) şi USV, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Suceava.

Cu ocazia festivalului vor avea loc peste o sută de concerte, spectacole de teatru, ateliere de lucru, concursuri, competiţii sportive, conferinţe, excursii, evenimente în cadrul Nopţii muzeelor, proiecţii de film în aer liber, foc de tabără, şi un festival de film 3D.

În cea de a V-a ediţie a proiectului ”Zilele şi Nopţile Studenţeşti – USV” mai sunt implicate organizaţiile AIESEC Suceava, Asociaţia Tinerilor Istorici şi Diplomaţi (ATID), Grupul de Iniţiativă a Românilor din Basarabia (GIRB), Asociaţia Studenţească FIŽESC, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi (ASCOR), Asociaţia Eco-Bucovina, Asociaţia Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava şi European Law Student’s Association (ELSA). AGERPRES