Aproximativ 50 de posturi în învăţământul tulcean au rămas neocupate

sala_clasa1.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea şi-a propus ca până la finele acestei săptămâni să anunţe organizarea concursului pentru ocuparea celor aproximativ 50 de posturi de cadre didactice neacoperite la începutul anului şcolar 2015-2016. “La începutul acestui an şcolar ne-au rămas 52 de posturi de acoperit. Am avut posibilitatea să le distribuim la plata cu ora altor cadre didactice până când vom organiza un nou concurs”, a declarat inspectorul general al ISJ, Dumitru Damian.

În şedinţa publică organizată la finele săptămânii trecute, potrivit sursei, şapte din cele 52 de posturi au fost ocupate, conducerea ISJ exprimându-şi speranţa ca până la finele acestei săptămâni să anunţe organizarea concursului pentru ocuparea celorlalte posturi. “Aş vrea ca până la finele acestei săptămâni să trimitem în şcoli anunţuri pentru ocuparea posturilor rămase libere”, a menţionat Damian.

În ceea ce priveşte sprijinul acordat elevilor pentru achiziţionarea manualelor, inspectorul general al ISH a precizat că maximum 4.000 de elevi vor beneficia de câte 55 de lei din partea statului. AGERPRES