USV prelungeşte perioada de înscriere la Programul de Formare Psihopedagogică

suceava_universitate.jpgÎnscrierile la Programul de Formare Psihopedagogică se prelungesc până pe 30 septembrie, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică, pentru Nivelul I şi II, forma de învăţământ zi şi forma de învăţământ postuniversitar. Programul oferă posibilitatea de a obţine certificarea pentru profesia didactică, se arată într-un comunicat de presă remis de către Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei de la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV).

Obţinerea certificatului propune absolvenţilor o şansă în plus de angajare pe piaţa forţei de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învăţământul preuniversitar şi universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultăţii, Programul de Formare Psihopedagogică susţine dezvoltarea personală a cursanţilor pe dimensiunea cognitivă, emoţională şi socială, fiind o garanţie a succesului în relaţionarea interpersonală şi în consolidarea unei cariere autentice. Competenţele dobândite, profesionale şi transversale, îi califică pe beneficiari şi pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare şi relaţionare, cum ar fi cel de părinte, de consilier şi mediator la nivelul comunităţii, precizează sursa citată.

Înscrierile se fac la USV, Corp A, Etaj I, Sala A121, între orele 8,00 – 15,00. Beneficiază de gratuitate studenţii admişi la programe universitare cu finanţare de la bugetul de stat. AGERPRES