Gala Edumanager.ro – Ediția a III-a va avea loc pe 16 noiembrie, la București

galaedu_sala.jpgPortalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii, organizează cea de-a treia ediție a Galei Edumanager.ro, luni, 16 noiembrie, la București, Hotel Crowne Plaza, salon Crown Ballroom BC. Gala Edumanager.ro va fi dedicate lansării Anuarului “Edumanager.ro – Proiecte de Referință în Educație 2015”. Volumul va cuprinde o selecție a celor mai importante proiecte derulate în acest an de instituțiile de învățământ din România, așa cum au fost ele reflectate de portalul EduManager.ro.

Seminarul Management Modern în Educație va preceda Gala Edumanager.ro și va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar.

Vor participa reprezentanți ai instituțiilor de educatie, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior public si privat, inspector școlari, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori, asociații studențești, companii cu soluții pentru mediul educațional.

Programul evenimentului

16.00-16.30 Înregistrarea participanților

16.30-19.00 Seminarul Management Modern în Eduație

19.00-19.20 Pauză

19.20-21.00 Gala Edumanager.ro. Lansarea Anuarului “Edumanager.ro – Proiecte de Referință în Educație”

21.00-22.00 Cocktail și socializare

Participarea este GRATUITA pentru reprezentanții instituțiilor de învățământ. Pentru a confirma, returnați formularul de înregistrare completat, până joi, 12 noiembrie.

Pentru detalii legate de participare, vă rugăm să contactați pe coordonatorul Evenimentului – Ramona Topală, la numărul de telefon / fax 0232 240628, mobil: 0729 039249 sau pe adresa de e-mail: ramona.topala@oamenisicompanii.ro.