Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” din Iași aniversează 51 de ani de existență

colegiul racovita.jpgCu ocazia împlinirii a 51 de ani de existenţă, Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” din Iaşi va organiza, ca în fiecare an, Zilele Şcolii. Evenimentul va fi marcat prin activităţi diverse în săptămâna 16-22 noiembrie. Cu acest prilej, vor avea loc manifestări aniversare tradiţionale, la care vor participa elevii şi profesorii şcolii, alături de părinţi şi de invitaţi.

“Expoziţiile de picturi şi de flori vor asigura atmosfera de sărbătoare în care se vor desfăşura concursuri, spectacole, lansări de reviste, concursuri sportive, proiecte. Săptămâna se va încheia cu a VII-a ediţie a Conferinţei IaşiMUN, expresie a spiritului tânăr, prin care Colegiul Naţional ‘Emil Racoviţă’ îşi trăieşte cu intensitate prezentul şi îşi pregăteşte viitorul”, a declarat Paula Gavrilescu, directorul Colegiului “Emil Racoviţă”.

Pe lângă evenimentele enumerate mai sus se numără şi jocuri de volei, badminton, fotbal, vizionare de documentare, dans flash mob, o expoziţie cu obiecte din Primul Război Mondial cu exponate aduse de elevi de prin casele bunicilor dar şi lansarea Cercului de Istorie Recentă.